GMT 07:26
CET 08:26
Pleven 09:26

Language
English

Хотел РОСТОВ ****
5800 Плевен, ул. "Цар Борис III" 2
тел.: +359 64 805005, факс: +359 64 801517
 

Авторски права

© 2005 РОСТОВ АД. Всички права запазени. РОСТОВ АД не носи отговорност за точноста на информацията на този уебсайт. Съдържанието и структурата на този сайт е предмет на закона за авторското право и на други текстове по защитата на интелектуалната собственост. Разпространението или промяната на съдържанието на тази страница не е позволено. Освен това съдържанието не може да се копира за търговски цели или да става достояние на трети страни. Снимките на РОСТОВ АД, станали достояние на трети страни са също предмет на закона за авторското право.

РОСТОВ АД постоянно проверява и актуализира информацията, която представя на своя сайт, но въпреки изключителните грижи и старание по този въпрос информацията може да се е променила. Поради тази причина, РОСТОВ АД не носи отговорност нито дава гаранция по отношение на точноста, пълнотата и тематичното съдържание на информацията, поместена на този сайт. Това се отнася също и за хипер връзките на сайта, които ви препращат към други сайтове. РОСТОВ АД не носи и не приема отговорност по отношение на материала на други такива сайтове. Докато нашият сайт съдържа връзки до други сайтове, РОСТОВ АД не е отговорен за стратегиите по защита на данните или съдържанието на други такива сайтове.

РОСТОВ АД си запазва правото да извършва промени или изменения на предоставените данни и информация по всяко времем и без предварително известяване.

Защита на данните

Нашият сайт може да изисква от вас персонална информация. Такива данни само се съхраняват и обработват до толкова, колкото е необходимо референция към вас за изпращането на желаната от вас информация. РОСТОВ АД ви уверяват, че личните ви данни и информация се предмет на строга поверителност в съответствие с действащото законодателство.

home © Copyright 2005 - KA Group / hotel Rostov | Trademark | All rights reserved. Created by it design adv.

home